Helgen i mobilen

Jag har åkt fram och tillbaka till Stockholm i tre dagar nu, så skönt att vara hemma idag! Har inte direkt dokumenterat ordentligt, men här är några mobilbider från helgen:

IMG_6187 I fredags åkte jag och Jonathan och köpte två äppelträd och en fläder! Träden satte vi på sidorna av det som jag hoppas en gång ska bli en grusgång från grinden upp till huset. De är ordentligt inhägnade för att skyddas från hungriga får som gärna skulle äta up alla blad (Bella och Agneta går ju i trädgården) och från hönsen som gärna skulle sprätta runt och sandbada i jorden och sabba för rötterna.

IMG_6186

Den här sorten heter höstdessert, vi har aldrig smakat den, men den beskrivs som sötsyrlig och är en frisk sort. Blir nog bra!

IMG_6185

Och här står Katja, som ju är så vacker och god, och också kan lagras ett tag. Nu vill jag att träden ska växa upp bums!

IMG_6192 När skolan slutade hämtade vi upp barnen och åkte till optikern i Norrtälje, där Jonathan skulle fixa sina linser. Jag och Ines provade brillor, och jag kände väldigt starkt att jag måste ha dessa bågar, som tyvärr kommer från Gucci och alltså kostar skjortan. Känner mig som en supersnygg intelektuell tant i dem – men Jonathan tyckte jag såg ut som en jobbig kultursnobb (och förmodligen tänker vi på ungefär samma typ).

IMG_6198 Sen åkte vi till Stockholm och åt middag hos Jonathans föräldrar som bor så fint på Mariaberget. Åh vad jag älskar Stockholm!

IMG_6199 På lördagen var jag i stan igen på en liten tillställning, men jag tog visst inte en enda bild. Enda bilden från söndagens barnkalas var denna, på gottebordet och den nyblivna treåringen:

IMG_6202Ja, det var allt tydligen. Nu ska jag rycka upp mig och skriva en text om att samla fröer, och sen ska jag städa i hönshuset och i trädgården.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *