Kategorier
Livet

A day in the life

Kära dagbok!

Igår vaknade jag vid sju och låg och drog mig en stund medan Jonathan gick upp med barnen. Jag hasade upp lagom för att hjälpa dem att komma iväg. IMG_5115 Sen gjorde jag frukost och satte mig och jobbade en stund. Förmiddagens jobb bestod av att titta på en dokumentär om robotar (ja, jag har världens bästa jobb).

IMG_5119Vi eldade i vedspisen såklart. Sen gick vi ut.

IMG_5141 Det var ruggigt väder med plusgrader. Jag kastade upp snöbollar som Bodil hoppade upp och högg i luften. Sen gjorde jag en jättestor snöboll som hon jobbade länge med.

Skärmavbild 2016-02-18 kl. 21.10.25

Till lunch åt jag rester av gårdagens middag, kycklinggryta och vitkålsspaghetti. Det såg så äckligt ut så jag tog bilden från Coop istället.

IMG_5146 Jag skrev en stund, gick ut med Bobo igen, drack te och funderade på om jag skulle ta och sticka något till min brorsdotter som jag snart ska träffa. Det blir nog Lillans klänning (till vänster) eller Håkans finaste kläder (överst).IMG_5156 Sen hämtade jag barnen. Jonahan jobbar sent på torsdagar, vi andra åt laxpasta och bakade bröd (det är alltså bara jag som äter det goda rågsurdegsbrödet, barnen bakar vitt bröd med jäst som de och Jonathan glufsar i sig). Sen gjorde Sixten matteläxan och kollade på Ninja Warriors och jag och Ines gosade med Nisse och läste KP innan de gick och la sig.IMG_5159

När Jonathan kom hem kollade vi på Aktuellt och snackade lite. Sen gick jag och la mig tidigt och läste en stund, för på fredagar jobbar jag i Stockholm och går upp tidigt.

Hejdå!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *