Älskar måndag morgon

Visst, det är mysigt med fredagar – hälla upp ett glas vin och sätta igång med middagen och fundera på vilken film man ska se med barnen och vad man ska hitta på i helgen.

Men allra bästa stunden är ändå måndagmorgonen.

Idag regnar det och jag har tänt ljus i köket. Barnen cyklade just iväg till bussen och jag har satt igång en tvättmaskin, tänt en brasa och satt mig med en kaffe. Älskar att ha hela veckan framför mig, tänk hur mycket jag kommer hinna med! Nu ska jag jobba en stund, gå till djuren och sen sätta igång med fönstren, jag ska måla insidan av Ines fönsterbågar en sista gång och sen slipa, skrapa och måla fönsterkarmen i hennes rum.

Resten av veckan ska jag ägna åt mer fönster, skörd och Ikea, hurra!

Vad ska ni göra?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *