Äntligen ensam

Igår var barnens första skoldag, och idag är första dagen då jag är helt ensam hemma. Älskar det och har verkligen saknat det under semestern! Barnen har ju varit lediga i tio veckor, och ja, det är ganska mycket faktiskt. Ser fram emot att slippa säga…

kan du gå upp nu

kan du borsta tänderna och håret och klä på dig

kan du plocka upp kläderna du släppte på golvet

borsta tänderna har jag sagt

kan du stänga av tv:n en stund och komma ut

kan ni komma och äta lunch nu – nej nu, inte om en kvart när du kan pausa tv-spelet

kan ni plocka upp de blöta badkläderna från golvet

… hundra gånger om dagen! Som vanligt firar jag med att storstäda hela huset (se bild på skiten jag föser framför mig från rum till rum), imorgon åker jag till Ikea (woho), i helgen har vi loppisen öppen, och i nästa vecka blir det jobb! Älskar vardag så himla mycket.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *