Blocketfyndat

IMG_1497Äntligen har vi hittat en bra skänk till barnens rum – vi tänkte att det är bättre att ha deras kläder i ett skåp än i lådor, så kan de plocka fram själva.

Den här snygga pjäsen, och en till i björk, minst lika fin, köpte vi på Blocket för 400 kronor styck! Sicket kap va!

Jag möblerade om i barnens rum, så skänken står där skrivbordet stod förut. Det blev verkligen bra, även om Ines har varit förbannad halva dan och anklagat oss för att ha förstört hennes hem. Hon gillar inte förändrignar.

Jag passade på att rensa och röja i barnens rum, hur kan det samlas så mycket skit där? Jag tycker inte vi köper så mycket skräp – de får aldrig happy meal på donken, och vi köper nästan aldrig grejer till dem annat än till födelsedag och jul. Ändå rensar jag ut en kartong, minst, varje gång jag rensar upp därinne.

 

4 thoughts on “Blocketfyndat

    1. Exakt! Om 20 år kommer man förfasa sig över alla förstörda möbler – fina björk- och ädelträpjäser, all vacker intarsia som har svabbats över med vitfärg i bästa shabby chic-anda.

  1. Verkligen ett fynd – snyggt! Och verkligen sant vad mycket liknande de där som förstörs nu. En del verkar ha satt i system att köpa upp sådana möbler och spraymåla dem vita för att sen sälja igen…

    1. Vansinne! Känner ett ansvar att rädda så mycket som möjligt av dessa möbler.
      Jag hörde talas om en person som gjorde något liknande med gamla allmogemöbler – hen köpte upp stora partier, brudkistor och hörnskåp och golvur, målade vitt och skeppade över till USA. Tjänade en förmögenhet. Kulturskymning!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *