Bonushelg

Vårt helgbesök blev inställt på grund av sjukdom. Även om det är så tråkigt när en gäst inte kommer, så är det också så skönt att plötsligt ha en helt tom helg! Den fyllde vi snabbt.

IMG_4363

Sixten och  jag sotade vedpannan igår, och sen åkte vi till hundfiket i Norrtälje – ett café dit man får ta med sig hundar. Väldigt uppskattat av alla! Allra mest Sixten och Ines, som fick många nya vänner. När jag sa till Sixten att han var så bra med hundar ryckte han bara på axlarna och sa ”man ser ju på dem vad de vill”.

IMG_4367
Den här hunden var helt klart mer välborstad än mitt barn.

Sen åkte vi hem och gjorde bivaxljus och tuttade på allihop direkt (gjorde minst lika många till efter att bilden togs). Jag älskar sånt pyssel som går ut på att man rullar ihop en grej och sen är det klart. Det luktade gott också.

IMG_4371

Idag har jag och Ines och Bodil varit ute på en sväng; Ines på spark och jag på skidor. Solen glittrade i snön och det var magiskt vackert och lylligt.

IMG_4418 IMG_4427

Och Jonathan har byggt och byggt på bokhyllorna i vardagsrummet. Det blir helt otroligt snyggt! Hyllplanen ska på plats, sen ska allt kvistlackas och målas med linoljefärg. Och så ska vitrinluckorna sättas upp. Så förväntansfull!

IMG_4455

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *