Dan före dopparedan

  
Idag har vi städat och fixat lite, åkt och hämtat en kalkon på en kalkonfarm på Väddö (Ines undrade om vi skulle välja kalkonen eller om kalkonen skulle välja oss – hon trodde vi skulle hämta hem en levande fågel!), handlat det sista, julbadat barnen och spelat supermario med dem, slagit in de sista julklapparna, rostat mandlar och kokat knäck och kola.

Min bästa stund på hela julen är kvällen före julafton, när allt äntligen är klart och lugn förväntan råder. Det är välstädat och pyntat överallt. Älskar att gå ett varv i huset innan jag går och lägger mig.

Imorgon blir det fullt ös hela dagen som vanligt. Mamma och min extrapappa kommer, och min syrra och hennes familj. Och som en bonus kommer även min lillebror från pappas sida!

God jul på er allihop, vi hörs på andra sidan!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *