Det lugnar ner sig

Julen alltså! Älskar den här tiden på året så himla mycket.

IMG_6788

Efter en intensiv tid på alla plan har livet börjat falla på plats igen, och jag har bara nångra få jobbdagar kvar före jul.

IMG_6794 IMG_6782

Hönsen värper två ägg om dagen nu! Men de äter mängder, de där två äggen om dagen kostar oss flera hundra i månaden. Inte rimligt! Vi måste slakta alla de hundraelva tupparna som bara äter, slåss och väsnas.

IMG_6797 Jag passade på att baka saffransbullar igår, men jag undrar om vår ugn håller på att paja? Hälften blev latbakade och hälften blev brända. Dålig timing i så fall, precis före jul.

IMG_6801

Jag tog in en liten adventsgran också! Hade tänkt sätta en liten ljusslinga i den men ångrade mig, den är fin som den är. Och den där damejanen (?) är så vacker! Den har vi fått efter Jonathans mormor tror jag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *