Det ultimata tjejarbetsplagget

Inför takomläggningen tänkte jag köpa ett par nya arbetsbyxor – mina gamla är ett grovsoprumsfynd från Kärrtorp och säkert fem storlekar för stora.

Det jag ville ha var ett par helt vanliga arbetsbyxor. Jag är en helt vanlig storlek 36. Men det var fan inte lätt i Norrtälje. Biltema: inga damstorlekar, minsta herrstorleken för stor. Byggmax: samma sak. Granngården: en modell arbetsbyxor i damstorlekar – med chockrosa detaljer. Lyckligtvis var även de minsta för stora så dem slapp jag.

Jag var precis på väg att ge upp när jag hittade det ultimata arbetsplagget för en tjej!

IMG_9765

Titta bara vilken urpraktisk tajt rosa kjol – perfekt att sätta sig på huk (med knäna ihop) och plocka upp en skruv som ens man har tappat. Finfin att stå på tå i när man serverar honom förfriskningar under arbetets gång.

4 thoughts on “Det ultimata tjejarbetsplagget

  1. Herredjävlar – lovar härmed högtidligt att aldrig mer klaga på att det är svårt att hitta byggkläder för män…

  2. Ha ha! Och framför allt, vad praktiskt att ha den när man ska stå på knä i skiten och slipper ha ett störande lager byxa emellan! 😛

  3. Hahaha! Så urbota fånigt!! Arbetsskor då? Hittade du några sådana för en tjej? Klackisar gissar jag…

    Vilken härlig blogg du har! Jag drömmer om att en gång leva som ni ungefär så jag blir vändans inspirerad av att klicka runt här 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *