Kategorier
Självhushållning

Eget garn! Snart verklighet!

Titta vad jag fick i födelsedagspresent av Jonathan – en spinnrock!

Så himla roligt! Jag har ju kardor sedan tidigare, och ull har vi mängder av. Bara att börja göra garn! Och sticka, det är jag ganska bra på.

Vyer som denna kan ju få mig att ge upp innan jag ens börjat förstå hur det funkar. Men turligt nog är ju Jonathan tekninskt lagd, och dessutom har han gått i Waldorfskola, så jag föreställer mig att han har någon slags naturlig, intuitiv kontakt med den här typen av prylar.

Det ingick i presenten att han skulle hjälpa mig att komma igång, och tur är väl det, annars skulle det aldrig hända nåt. Kanske blir det inte förrän i höst vi sätter igång, nu börjar ju snart alla vårbestyr. Men ändå! Till jul är vi självförsörjande på sockor! Fatta vad coolt att bära klädesplagg som man har gjort helt och hållet själv, verkligen från scratch! Hahaaa, vad jag längtar efter det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *