En dag i storstan

Ines hade en läkartid på Sachsska i förmiddags, så vi passade på att ta en heldag i stan. Så skönt att vara stockholmare igen för en dag! Vi käkade lunch på Kulturhuset med min syrra och hennes barn, och så gick vi tilll Rum för barn och målade lite.IMG_6264IMG_6272En detalj ur Ines i övrigt abstrakta konstverk; en snippa.

IMG_6269Sen köpte vi lite presenter til kommande kalas och gick till NK och kollade in julskyltningen.

På hemvägen surade Ines lite för att bussresan var lång, och hon hävdade också att alt roligt fanns i Stockholm. Men just nu är hon ute i magasinet med Jonathan och snickrar och verkar väldigt nöjd. Jag för min del tyckte det var otroligt skönt att komma hem till lugnet, hälla upp ett glas vin och tända en brasa.

 

One thought on “En dag i storstan

  1. Känner igen mig i det du skriver både i det här och förra inlägget. Jag bytte stadspulsen i Gävle (yeah, puls!) till en by där det bor fem familjer och med en mil till närmsta butik. Att bo på landet och roa sig i stan är bästa kombinationen! Nu jobbar vi visserligen i stan också men det lantliga lugnet får man ju i sig varje dag. Bättre än att bo i stan och hitta lugnet i en sommarstuga på fritiden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *