Gotland och mer vår

Jag och Jonathan har varit på Gotland över helgen och hälsat på några vänner som också har en gård. Så fantastiskt kul att äntligen komma iväg efter år av planerande (kommer ni ihåg den tiden då man kunde ringa någon på eftermiddagen och fråga om man skulle ta en öl på kvällen?) och se hur de har det. Det blev storm och strömavbrott, så efter en fantastiskt bastu med dopp i havet blev det soffhäng och bokläsning/middagssovning. Men det var mysigt det också – inte direkt något man gör hemma med gott samvete.

Jag fotade i princip ingenting av någon anledning, bara deras skojiga djur, en basset som trampar på sina egna öron och en katt som ser ond ut men är snäll.

Nu är vi i alla fall hemma igen, solen skiner och fåglarna kvittrar och vissa menar att det ska bli snö snart. Håhåjaja.

Lilla Filijokus som alltid kommer springande när man går förbi. Funderar på att börja ta med henne på hundpromenaderna. Hon verkar hellre flocka med människor än med får. Knasigt, för hon är ju inget flasklamm, utan uppfostrad av får.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *