Kategorier
Gnäll Jul

Grått

Brrr, idag är en sån där dag då det inte blir ljust riktigt. Det är mörkt, sen blir det grått, och sen blir det mörkt igen. Och så ser visst hela veckan ut. Så knäckande!

Jag tycker det är lite meningslöst med såna där unniga njutiga tips som florerar i november – hajar man väl att livet blir mysigare om man tänder ljus och dricker te – men idag tänker jag ändå följa ett tips och göra det enda som får mig varm ända in i benmärgen, gå till badhuset och basta! Kanske simma några längder, pliktskyldigast, fast det är så tråkigt. Mest vill jag sitta i ångbastun med hårinpackning och titta på utsikten. Nya badhuset i Norrtälje är verkligen fint! Inte Sturebadet precis, men fräscht och lagom mycket folk, och så vacker utsikt från bastun!

Annars ska jag åka till jobbet och skriva ett reportage, göra momsen för mitt företag och börja planera julmyseventet – ni kommer väl? Jag behöver handla hem lite grejer och provstöpa lite så allt är intrimmat till stora ljusstöparedagen!

Det enda man har så här års är ju julmyset, jag säger fritt fram efter halloween!  Smyger in det för att inte bränna ut mig – men till exempel har jag börjat lyssna på julmusik. Ska också sätta upp utebelysningen, det är hög tid!

2 svar på ”Grått”

Vi har smygbörjat med julmust, pepparkakor och glögg. Så jag håller med, att börja julen lite lagom nu känns bra. 🙂

Det låter utmärkt! Man kanske inte dundrar på med gran och allt, men nåt måste man ju ha 🙂

Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *