Kategorier
Beauty Besvikelser

Gubbsvett och svintohår

IMG_1275

Nej, den här helt naturliga saltdeodoranten fungerade såklart inte. Jag har kämpat på i några veckor, men både jag och den luktar mer och mer gubbe för var dag som går. Återgår till konventionell deo igen.

En annan sak som inte funkade något vidare var schampot från Maria Åkerberg. Mitt hår har aldrig mått sämre! Det blir som svinto ungefär. Men jag tänkte ändå ge det ett tag – tydligen ska det ju vara en omställning från konventionellt till ekologiskt/naturligt schampoo…

PS. Härom dan fyllde bloggen ett år! Det bore jag ha firat. Det första inlägget handlade om hur Ines trodde man att gör när man bor på landet.

3 svar på ”Gubbsvett och svintohår”

Hej!
Innan du ger upp vill jag verkligen rekommendera att du provar Undercover Agent Deodorant ifrån True Organic of Sweden. Jag bytte till naturlig deo för några månader sedan och tycker att det fungerar minst lika bra som konventionell deo. Jag köpte min på apotea.se =)
//Sofia

PS Det här är första gången jag någonsin har kommenterat en blogg, så bra tycker jag det är att slippa all aluminium 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *