Håll i hatten – det är mycket nu

Ja jösses hörrni. Jag fattar inte att det blir såhär varje år, men faaan vad mycket det är nu. Jag har jättemycket jobb, trädgårdsland behöver rensas, hagar behöver stängslas, tak behöver läggas om (just det gör ju inte jag i och för sig), barn behöver tas om hand och så är det alltid en massa utflykter/sammankomster/möten ända fram till midsommar då man ska vara klar med allt…

Jag ÖNSKAR att jag kommer att vara det, just nu går jag runt och fantiserar om storstädningen jag ska ha när jag äntligen får semester. Haha/buhu.

Nu ska jag skriva en text om jordgubbar innan det är läggdags, och imorgon när de andra firar (?) nationaldag åker jag till kontoret i Norrtälje och redigerar radio. Men snart SSSNAAARRRT!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *