Kategorier
Besvikelser Inredning

Hjälp

Igår när jag kom hem hade Jonathan byggt hyllan/fönsterblecket mellan bokhyllorna enl ök. Men jag är faktiskt inte helt nöjd, jag tycker det ser klossigt och klumpig ut, och det binder inte ihop hyllorna som vi tänkte. 

Dels tycker jag att hyllplanet är för tjockt – men det hjälps inte säger Jonathan, är det tunnare så håller det inte – dels blev konsolen inte helt bra. Vi hade snackat om det innan men det blev liksom inte som jag tänkt. 

Så nu behöver jag tips på hur vi kan göra! En tanke är att bara byta ut konsolen mot något smäckrare. (Ledsen för ostajlade bilder.) 

   

   

8 svar på ”Hjälp”

Kanske paneler/elementskydd? och isf kanske en ännu djupare fönsterbänk, mer som hyllplanen i hyllan? Kanske lite för mycket jobb i det här läget (beroende på hur hyllorna är sammanfogade) men hade hjälpt om hyllan smalnat av mot fönstret. (eller gör den det? svårt att se!)
Hur är fönsterbrädan fäst? Jag har pluggat/limmat fast mina i karmen och då behövdes inga konsoller alls! För jag tror också att konsollen i mitten är det som stör mest. Plus att man själv såklart stör sig mer än alla andra, speciellt när man drömt och längtat så länge 🙂

Bygg ett smäckert elementskydd under fönsterbrädan! Se till att det delas i mitten med en bredare del, direkt under mitten mellan fönstren. Då kommer det inte upplevas som så jättelångt som det kanske kan kännas nu med fönsterbrädan?

Sätt en profilerad krönlist i framkant på fönsterbrädan, då förändrar du utseendet och konsolen smälter in bättre. 🙂

Nä. Det där ser verkligen inte riktigt klokt ut. Riv ut allt och börja om. Skaffa lite smickrar virke så hönshuslooken försvinner.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *