Hurra för denna morgon

Det har varit segt med lamningen ett tag, men i morse när jag gick ner vid sju stor en liten dyblöt vinglig nyföding där! Sexan (jag tor hon heter Elise?) slickade lammet duktigt och fick sen två till. Alla fina och pigga. Vi satt och övervakade en stund, sen stängde vi in dem i lamningsboxen när vi var säkra på att alla fått dia. Det är häftigt att vara med på lamningen, coolt att se lammen födas och nervöst ibland. Men känslan efteråt är bara lycka och lättnad! Jag tog ut korna, matade grisarna och gick in och åt frukost och läste tidningen.

I vårt vackra kök som nästan är färdigt! Lite lister och några tapetvåder, några hyllor och lite lampor saknas, sen ska jag visa allt! Okej lite mer tjuvkik:

Det jag ville säga var i alla fall att jag kände mig så lycklig och tacksam över vårt liv och allt vi byggt upp här! Vi visste ingenting när vi flyttade hit och vi lär oss fortfarande, men en del grejer rullar liksom på nu. Vi har en fin fårflock, några höns, glada grisar, tre kossor, alla mår bra.

Sen såg jag att man nu börjar vaccinera folk födda -51 i Stockholm och det känns så hoppfullt äntligen, tre av mina föräldrar kommer snart få sprutan och snart vänder det! För oss, för alla.

Hurra för allt hittills denna dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *