Kategorier
Bodil Jul Livet

Julen och fortsättningen

Vi har haft en lugn och skön julafton med Jonathans familj på besök. Mat, hundpromenad i solsken och gnistrande snö, godis, Kalle, tomten och glada barn. Idag på juldagen har vi planerat in en slappdag. Så nöjd med det här lifehacket som vi praktiserar sedan några år tillbaka – den familjen vi inte träffar på julafton tar vi på annandagen, så får vi en liten lucka för återhämtning emellan.

Jag älskar ju julen, men på sätt och vis älskar jag ändå juldagen mer. Ligga i sängen och läsa, äta godis, bara ta nåt ur kylen när man är hungrig. I år fick jag en så fin julkapp som jag gottar mig åt i förväg – en kamin till sovrummet! Det är väl höjden av lyx?

Nu när allt är dyrt är vi extra glada över vårt eget julbord; egen skinka, egen leverpastej, egna köttbullar, egen potatis, rödbetor osv…

Ja, jag ville bara titta in (ut?) och säga god jul. En vacker dag tar jag mig samman och gör en årssummering över herrens år 2022, håll utkik!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *