Kategorier
Barn Lycka Mys

Kalas i ladan

Idag har Sixten haft sitt kompiskalas, som han alltså har sparat i tre månader för att kunna hålla utomhus. Vi slog på stort och bjöd 15 barn!

Temat vad Mexiko. Vi klädde ut oss.
IMG_9835IMG_9832IMG_9843Eftersom vädret var lite svajigt dukade vi i ladan istället för på altanen. Det är helt fantastiskt att kunna ha fest för så många barn utan att det blir kaos någonstans – vi åt och fikade i ladan, och körde några röjiga lekar utomhus.
IMG_9842IMG_9857

IMG_9864Kalaset avslutades med en typisk mexikansk piñataslakt, och godispåsarna inspekterades i höet.

Det var så otroligt mysigt att sitta i ladan! Det kommer bli många fester där framöver. Till och med Jonathan blev sugen.

När kalaset var slut stannade våra grannbarn kvar och lekte ända till klockan nio – Ines och Linn stack iväg och red en stund, och Sixten och Sanna började röja runt i ett av våra uthus för att skapa en hemlig klubb – de målade på väggarna, satte upp grejer och släpade möbler. Precis så lekte jag och min syrra när vi var små, mina allra bästa lekminnen är från när vi inrättade våra kojor och krypin på olika ställen. Nu börjar barnens sommar, som kommer vara full av såna här dagar, då de liksom rår sig själva, är i sin egen värld och kommer hem och äter lite mat ibland.

 

Ett svar på ”Kalas i ladan”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *