Kategorier
Barn Djur Grisar Kaos Livet Lycka

Kalashelg

I helgen hade vi släktkalas för Sixten och Ines. Tror vi var 30 pers totalt! Som vanligt blev det kaotiskt men kul.

Diana och Monika spanade in mopsen Dolores, och Dolores spanade in grisarna. Vilken kulturkrock! På våra kalas kör vi upplägget: lunch, gå ut och hälsa på djuren, fika. Utmärkt!

Grisar får kli. Diana var inte dräktig trots allt, sista chansen för henne att grisa var nu i helgen. Nu funderar vi på att bjuda hit en galt till Monika och slakta Diana. (För resten, vad fult det är nu. Detta är precis så som jag inte vill att det ska se ut hos oss – nu är jag hemmablind och märker det visst inte ens förrän jag ser det på bild. Bajs och bök (kan man iofs inte göra något åt), bildäck och lastpallar… När vi flyttade hit tänkte jag att vi aldrig skulle bli såna som har trasiga vitvaror i trädgården, men nu har vi faktiskt en torktumlare på baksidan av huset sedan något år tillbaka… Oh well.)

Morris lillkusin Dylan var också här och uppvaktades ivrigt av de stora barnen.

Sen plockade Jonas fram skäggagamen Gecko, och det är ju en given succé i alla sammanhang.

Och just det! Jag fyller också år snart och fick en massa presenter! Så himla fina grejer! Birgittaljus, en liten loppisvas, massor av bad/spa/kroppsprodukter, ett gott te, och bäst av allt: fem böcker som jag är väldigt sugen på att läsa! Kan inte tänka mig bättre födelsedagspresenter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *