Kolla på mig! Jag jobbar!

IMG_3481

När jag pluggade gick jag alltid till biblioteket eller något fik för att folk skulle se hur duktig jag var som pluggade. Jag kände mig som en sån där cool person i en film som var snygg i glasögon och satt och sög eftertänksamt på en penna med en stor uppslagen bok framför sig och antecknade intensivt då och då i ett block vid sidan av.

Fortfarande jobbar jag mycket bättre när folk ser mig (som om de brydde sig, de ba ”jaha, en till slapp södermänniska som sitter och facebookar på ett fik hela dagarna”), jag kan skriva en text på en timme som tar en förmiddag att värka fram när jag sitter hemma och degar.

Idag är jag alltså i Stockholm, har varit på Rosendal och gjort ett reportage, sitter nu på Söder och fikar och jobbar in public.

IMG_3472 IMG_3474

Rosendal alltså, vilket ställe! Och vilka otroligt omysiga bilder jag tog. Borde köpt lite julklappar när jag var där, men jag bli helt handlingsförlamad ibland av för mycket mys.

IMG_3477Bjuder också på en suddig selfie som jag inte ens märkte att jag tog på spårvagnen, när jag försökte peta ut en ögonfrans ur ögat genom att spegla mig i telefonens kamera (omöjligt).

Nåväl, nu ska jag skriva den där texten riktigt effektivt och sen kanske köpa ett par jeans.

One thought on “Kolla på mig! Jag jobbar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *