Kategorier
Livet

Kontorsdag

Igår blåste det halv storm och jag fick äntligen tillfälle till en kontorsdag – hela dagen betade jag av tråkiga (och roliga) administrativa sysslor, ringde uppskjutna telefonsamtal och uppdaterade hemsidan (ni har väl sett att det nu finns en sida för varje djurslag högst uppe?). Så skönt att få ordning på allt! Det är svårt att vara inomhus under sommarhalvåret, det är så mycket man vill passa på att göra ute.

Även hunden tog en lugn innedag. Idag är det fredag och jag och Ines skulle på ett läkarbesök i Stockholm och passa på att träffa min extrapappa, men hon vaknade i morse med halsont, så vi blir hemma. Så irriterande, nu när höstförkylningarna drar igång kommer man ju aldrig kunna genomföra någonting… Så frestad att ignorera det halsonda och åka ändå – men hela idén är ju att alla ska föja rekommendationerna, annars är de ju meningslösa. Och det här inlägget blev också ganska meningslöst!

Hoppas ni får en trevlig helg hörrni!

2 svar på ”Kontorsdag”

Jag gillar de, inte alls i mitt tycke, ”meningslösa” inläggen också! Blir så glad, så glad varje gång jag ser ett nytt inlägg!

Tack! Det var fint att höra 🙂 Jag kan absolut uppskatta såna inlägg på andras bloggar, men känner mig alltid så dum när jag själv gör såna, haha.

Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *