Kategorier
Får

Längtar ihjäl mig

Jonathan delade ett fotoalbum med mig med bilder från förra våren. Det värker i hela kroppen av längtan när jag ser de här bilderna! Snart ssssnnnnaaaarrrttt, bara veckor kvar (kanske tio, men ändå).

Herregud, som ett litet gosedjur! Smäller av!

När jag tittar på den här bilden känner jag precis i händerna hur det känns att plocka upp den där lilla kroppen och gosa och klia. Alltså lamm är det bästa! Så nyfikna också, på tex motorsågar eller vad som helst.

Här är favoriten Vera (till vänster) och hennes bror Viktor. Vilket härligt djurliv va!

Vera är den tamaste och nyfiknaste av tacklammen – varje år får vi en sån som sticker ut lite extra. När man kommer in i hagen kommer Vera sättande som en liten hund (eller liten och liten för resten, jättestor!). Härom sistens satte jag mig i snön och alla tacklammen kom fram för gos. Men Vera trängde sig fram och la sig i mitt knä! Tvärsöver knät med hela kroppen! Försäkrade sig om bästa goset, samtidigt som hon effektivt blockerade alla andra från att få nåt.

En stor ek på Lilla Ekens gård 🙂

Den här var ju ingen bra bild, men så rolig ändå!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *