Kategorier
Trädkoja

Middag i trädkojan

Igår la vi golvet i trädkojan, och plötsligt fick man en känsla av hur det kommer att bli. Det var så härligt att hänga däruppe, jag älskar att se välbekanta platser ur nya vinklar.

IMG_8662Ines och Jonathan jobbade mest, jag klippte gräset och stekte pannkakor och Sixten dröp av till grannen för att spela tv-spel så fort han fick chansen. Golvet består av tryckimpregnerad trall, det blir mest hållbart (ingen byggnadsvård i det här projektet direkt).

IMG_8656

På kvällen tog vi upp middagen till kojan och åt där.

IMG_8663

Och Ines tände ljus och gjorde mysigt. Bodil satt därnere och grät så hjärtskärande så vi kånkade upp henne också för stegen, haha!

IMG_8675

Efter maten låg jag kvar en stund och glodde upp i trädkronan, det var så härligt! Ekar är verkligen fina. Och när jag ser ekblad tänker jag alltid på Lotta på Bråkmakargatan som gjorde plättar av ekblad med sylt i trädkojan hos mormor och morfar. IMG_8682Det som återstår nu är en stege och ett staket, och såklart själva huset, som vi inte riktigt vet hur det ska bli än. Jag försöker hejda Jonathan som vill lägga innergolv och sätta in riktiga fönster som man kan öppna och stänga…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *