Midsommarhelgen

Jag är så otroligt dålig på att komma ihåg att fota när det gäller! Meeen här är i alla fall min enda bild från midsommar, som ändå sammanfattar dagen rätt väl:

IMG_4519 (1)Mina syskon och barnens kusiner var här, solen sken och barnen hoppade studsmatta hela dagen. Inte mycket att säga mer än att vi fick precis det vi önskade oss av midsommar; god mat, fint sällskap och fint väder.

IMG_4525 På midsommardagen regnade det, och det tyckte alla var utmärkt. Jag maxade semesterfeelingen genom att ligga kvar i sängen med en bok.

IMG_4532 IMG_4535 Morris kom ut på eftermiddagen och alla tog nog en liten lur vid något tillfälle under dagen. Ingen vila här dock – Jonathan kittlade mig och Morris så att vi nästan började slåss.

IMG_4568 Sen gick vi till baggarna och bagglammen, som irriterande nog är mycket, mycket keligare än tackorna. Här står de och trängs för att bli kliade. Dumt/onödigt eftersom baggarna ska slaktas och tackorna gå kvar och ge nya lamm nästa år.

IMG_4578 Igår åkte vi till Jonathans föräldrar som har sommarhus ganska nära oss, vi grillade och åt ute i deras fantastiskt fina trädgård och pratade om vilken tur vi ändå hade med vädret, tills plötsligt – verkligen utan förvarning – blixten slog ner några meter ifrån oss! Snabbt som tusan flyttade vi in.

IMG_4583 IMG_4577När vi kom hem såg jag att jag oavsiktligt skapat ett vackert stilleben på trappen. Kommer dock aldrig lyckas ta såna där sköra, vackra bilder…

Just nu är det 13 grader och spöregn, och jag ska ta Ines till simskolan…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *