När Jonathan blev förtjust och började fota

Jag är den minst dokumenterade personen i vår familj eftersom det alltid är jag som fotar, och selfies är inget för 70-talister. Men igår kväll efter att vi varit ute och röjt i trädgården fick Jonathan feeling och ville ”fota mig till bloggen” – tror han var så till sig över att jag hade jobbarkläder på mig.

”Jag tar många bilder så du har mycket att välja på” sa han och knäppte av ett gäng. Det blev 20 bilder.  Här är de enda fyra utan rörelseoskärpa (orsakad av fotografen):

IMG_4670IMG_4672IMG_4673IMG_4683Just det – sotarn har varit här och gett grönt för att elda – ikväll blir det premiärbrasa i vår magnifika kakelugn! Stay tuned!

 

[google-translator]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *