Kategorier
Gnäll Livet

Noll knop gjorda

Jag har opererat knät och är ordinerad vila. Det är helt sjukt! Jag ska alltså ligga i min säng och inte göra någonting? Jag är väldigt frustrerad, känner mig överflödig, får dåligt samvete för att Jonathan mjölkar och sköter allt utöver sitt vanliga jobb medan jag ligger och latar mig. Till på köpet har jag inte ens ont i knät, så det känns verkligen olagligt att ligga här.

Jag borde göra bokföringen, fylla i stalljournalerna, göra en planering för hösten, blogga och klippa några filmer. Men så råkade jag börja titta på Downton Abbey…

Idag ska jag i alla fall plugga med Ines som har hemstudier, och så ska jag klippa en film om när vi gör ost! Imorgon ska jag mjölka för första gången på en vecka.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *