Kategorier
Barn Besvikelser

Norrtälje – världens tråkigaste stad

Idag kände jag för första gången sen vi flyttade hit att jag faktiskt saknade Stockholm. Vi hade inte planerat något särskilt, vädret var trist och vi ville hitta på något med barnen. I Stockholm hade vi ju haft massor att välja på – ett museum eller en bio eller något på Kulturhuset kanske. I Norrtälje finns det en sak, om man inte går till badhuset, vilket vi inte ville eftersom Sixten fortfarande är lite risig efter megainfluensan; Pythagoras. Ett industrimuseum med gamla fabriksmaskiner och ett rum för barn. Bara det att rummet för barn var stängt för säsongen, och allt annat var dötråkigt för barn… Så vi tog en fika (delicatoboll eller munk från Ica) och åkte hem igen.

IMG_4872

2 svar på ”Norrtälje – världens tråkigaste stad”

Det finns ju en liten bio? Och min mamma ska ställa ut på något galleri i vår och… Det är nog mest en sommarstad :/ Wira bruk?

Javisst, men ingen film/tid som passade oss. Det är inte konstigt att utbudet är mindre i Norrtälje, det var mest ett konstaterande – att det inte bara är att åka ner på stan, sådär. Men ja, på sommaren är det jättemysigt!

Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *