Nu börjar det!

Nu är det slut på julsegandet. Idag städar jag ut julen, planerar vårens jobb och gör ett allmänt ryck. Nu börjar det året då jag kommer ha så mycket bättre styr på allt, efter de senaste månadernas post-flyttkaos. Konstigt att det betyder så mycket bara att vända blad i kalendern, inget har ju hänt mer än att det blivit ett nytt år.

Vi ska skaffa kontroll över ekonomin: företagen (gården är ett företag och så min frilansverksamhet), försäkringar, sparande, renoveringsbudget.

Jag kommer planera min tillvaro bättre och skilja på jobbtid och fritid trots att jag styr mina tider själv, och inte jobba på kvällar och helger. Slutprokrastinerat! Dessutom ska jag se till att få andra saker gjorda på kvällarna istället för att sjunka ner i tv-soffan. Man har ju mer energi än man tror bara man får arslet ur vagnen och tar sig för nåt.

Apropå tv-soffan; jag kommer inte att använda datorn eller telefonen i sängen på kvällarna utan istället hugga in på den jättehöga boktraven på sängbordet som jag egentligen längtar efter men aldrig har ro att ta mig an.

Firar allt detta med en bild på Sixtens nya frisyr, som han gör själv genom att gnida skallen med blött toapapper.

IMG_7132

Ps. Jag kommer använda tandtråd varje dag också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *