Nu oroar vi oss för Bodil

Edit: Klockan sju på kvällen ringde de, operationen har gått bra och Bodil är vid gott mod!

I morse lämnade jag Bobo på djursjukhuset i Uppsala för operation, och hon struttade glatt och förväntansfullt iväg med sköterskan. Någon gång under dagen kommer hon opereras, och imorgon eller senast i övermorgon får hon komma hem. Grejen är att vi inte vet vilken operation som är möjlig – kirurgen ville ha mandat att steloperera om hon ser när hon öppnat upp att det inte går att rekonstruera de skadade ligamenten. I så fall blir väl Bodil halt och får nedsattt rörlighet? Jag vet inte riktigt vad det innebär att vara stelopererad, mer än att det är bättre än att amputera benet, som är sistahandsalternativet.

Jag brukar inte oroa mig eller älta grejer, tror oftast att det mesta kommer ordna sig till det bästa. Och det trodde jag ända tills Bobo gick iväg med sköterskan – då började jag fantisera om att de ska ringa och säga att hon dött på operationsbordet (vilket det förstås inte finns någon anledning att tro).

Jaja, det här blev ett meningslöst inlägg eftersom jag inte vet än hur det gått, men men. Nu ska jag försöka jobba och inte tänka på Bodil.

PS: Det verkar som att kossor bajsar väldigt mycket och överallt, så man lär ju behöva mocka en hel del. Blev lite mindre sugen när jag läste det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *