Och hur går det med badrummet då?

Jo tack, det går framåt. Hantverkarna är klara, Jonathan har kaklat och lagt klinkers. Vi har rätt mycket fix kvar, till exempel badrumsdörren som jag ska spackla klart, slipa och måla med linoljefärg, och så ska vi sätta upp krokar, lampa, spegel, skåp, toarullehållare, lister, en bänkskiva…

IMG_9442Guldkranarna som vi köpte på Blocket tillsammans med det skitsnygga handfatet och en toa som vi ska sätta in på övervåningen var i blingigaste laget faktiskt, och dessutom läcker handfatsblandaren. Så de ska bytas ut, de nya är en kompromiss som vi båda tycker är okej, men ingen är helvild över direkt.

Men det bästa av allt! Vi köpte ett gjutjärnsbadkar på Blocket för 500 spänn!!! Det är rättså slitet men hyfsat helt inuti – och något kan ju få ha lite patina i vårt nya blänkande badrum. Nu är frågan om Jonathan låter mig sätta in det innan vi har fixat nytt avlopp…

IMG_9436Vi hämtade karet på Tegnérgatan, tjejen som sålde det såg helt oförstående ut inför vår entusiasm över denna svintunga pjäs. Nu står det i ladan, jag var just nere och hoppade i – jag kommer knappt ha näsan över vattenytan när jag sitter i det! Kommer bli underbart i höst och vinter.

 

 

3 thoughts on “Och hur går det med badrummet då?

  1. Haha, jag kan absolut förstå er entusiasm! Den är ju jättefin 🙂 Jag hade tjutit av lycka som en fjortis på en Justin Bieber konsert om jag fyndat en sån snygging!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *