Premiärbadet i gjutjärnskaret

Hej!

Nu är det fredagkväll, och alla ligger och sover utom jag. Bodil snarkar i soffan, jag sitter framför brasan och dricker te och äter choklad.

Jag ville bara berätta att jag nyss har premiärbadat i vårt underbara badkar! Ingenting slår ju ett varmt bad när man är frusen, stressad och stel. Har inte badat på ett och ett halvt år (eller mer, det var 32 grader varmt när vi flyttade, så det var ju inte som att jag tog ett avskedsdopp i badkaret direkt).

Nu känner jag mig varm ända in i själen och totalt avslappnad i hela kroppen.

IMG_3233 IMG_3238Jag fyllde karet bara till hälften, för jag fick lite ångest över den enorma mängden varmvatten som gick åt. Men det räckte utmärkt eftersom karet är så djupt. Sen blev det lite kalabalik när jag tömde ut vattnet för att en liten rörstump saknades därunder och vattnet forsade ut över golvet, men det är lätt ordnat.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *