Kategorier
Barn Bodil Hund Renovering Vardagsrum

Semester?

I boken vi läser för barnen just nu ligger ett bokmärke från Pocketshop med texten

Ta semester från semestern

Varje dag tänker jag att jag skulle vilja göra det, när jag läser om andras lata jullovsdagar; de äter knäck och läser julklappsböcker i soffan. Men samtidigt är jag himla glad att vi får saker gjorda här, det är så kul! Nu är jag klar med golvet i vardagsrummet (och detta är sista gången jag lägger upp en bild på ett tomt golv, lovar):

IMG_4058

Här har det inte torkat än – jag hoppas det ser lite mindre ojämnt ut sen, att de där fläckarna sjunker in… Annars ser det fortfarande ut ungefär som när det var obehandlat, vilket ju var min avsikt. (Den mörka randen i högra hörnet är lack som jag inte pallade att ta bort, vi ska ändå bygga bokhyllor där…)

I övrigt har vi varit ute i skogen idag och tränat Bodil på att sitta och vänta…. Och såklart på att springa efter barnen och bita dem i benen. Hon är lite som ett jobbigt småsyskon, hon är prick där de är hela tiden. Men de gillar det!

IMG_4024 IMG_4043Och den här lilla hunden fick sitta och vänta länge för jag glömde att lösa henne från kommandot när jag platsat henne.

IMG_4054

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *