Sex mobilbilder

Sex slumpmässigt valda bilder från mobilen som visar livet i april:

Detta ser jag på riktigt fram emot hela vintern – att hänga tvätten utomhus! Det är helt sant och ej romantisk myt att den doftar fantastiskt när den hängt ute och torkat. Dessutom slipper man bökiga tvättställningar inomhus. Våra stockholmsgäster blev otroligt förtjusta igår över tvätten som hängde mellan äppelträden och trodde nästan att det var en installation, haha!

Den här bilden på en veterinärhandske skickade jag på vår familjechat för att mina syskon och föräldrar skulle få en känsla för vad jag går igenom vid lamning…

Här är en bild på stackars Doris, tagen någon timme innna hon lammade. Älskar det nollade ansiktsuttrycket som djur har samtidigt som de gör något som är väldigt roligt för människor.

Jonas kom hem från skolan med en vårblomma till mig! Så knasig vår i år när vitsippor och blåsippor blommar i backarna samtidigt som krokusen knappt hunnit upp i trädgården.

Jaa, Björn Ranelid uttalar sig i Aktuellt om krisen i Svenska Akademien. Tog bilden för att jag är så förtjust i hans nya hipsterlook. Tycker på riktigt att han är jättesnygg.

Sist ut en sån där kom ihåg-bild; jag bytte elaggregat mellan fårhagarna och då gäller det ju att komma ihåg vilken sladd som ska till vilket hål… Förställer mig att det kan gå illa om man gör fel.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *