Torsdag den 12 november

Jaa, vad ska man säga. November är den rövigaste månaden, 2020 är det rövigaste året. Idag när jag vaknade var det svart, sen blev det grått (tydligen är det högrtyck som gör att vi aldrig ser solen? Hur är då ett lågtryck i november…?) och plötsligt var det svart igen. Både korna och hönsen går in vid tretiden.

Idag har jag ägnat förmiddagen åt rekoringsarbete; svara på frågor, skicka bilder på fårskinn, skriva namn på lammlådor och räkna ut vad folk ska betala. På eftermiddagen har jag städat, och det behövdes! Och just det, bilden däruppe ja, jag bytte lakan, och de nya lakanen har hängt ute och torkat någon gång i en avlägsen forntid. De doftar sommar. Ett sting av vemod!

Men! Det enda man kan göra är att, som Underbara Clara skriver idag, börja smyga igång julmyset. Ska i alla fall börja lyssna på Tommy Körberg!

Och börja fantisera om det här…

2 thoughts on “Torsdag den 12 november

  1. Ja fy fan vilket rövigt år det har varit!
    Visst har det haft sin ”solglimtar” och dom får man hålla hårt i!

    Du som är ”bonde”. Vad tycker du om vintertiden egentligen? Jag tycker den är åt helvete. Sommartid för jämnan borde det vara. Klockan 17 vill man ju bara krypa ner i sängen o dra täcket över huvudet. Rövigt, som du brukar säga 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *