Kategorier
Mysterier Omöjligt att kategorisera

Tre konstiga bilder och varför jag tog dem

1. Igår kväll la jag fårull i gångarna i trädgårdslandet – det ska skrämma bort sniglar och motverka ogräs, vi får väl se. När jag tömde en av säckarna så la sig ullen såhär fint, som tre små fårklumpar.

2. En äcklig skalbagge som jag hittade i en kökslåda. Jag fotade den för att komma ihåg hur den såg ut. Googlade, och det verkar vara en fläskbagge!?!? Så äckligt. Blir storstädning nu.

3. Diskborsten har varit borta i flera dagar. Hittade den i botten på komposthinken när jag tömde den! Helt obegripligt. Hade vi haft en tvååring i familjen hade det ju varit helt naturligt, men nu fattar jag inte hur den hamnat där. Tog bilden för att skicka till Jonathan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *