Ursäkta, men mitt liv är perfekt

Ber om ursäkt för enformigt mysskryt, men: jag är så nöjd med allt just nu!

IMG_9332

Jag sitter vid mitt skrivbord och lyssnar på vårregnet som porlar och smattrar därute och brasan som sprakar i vedspisen härinne. Allt har blivit så grönt och saftigt och frodigt, jag måste gå ut en sväng och sniffa på våren och se hur det är att stå i växthuset när det regnar. Jag har beställt en gräsklippare och trimmer idag så att vi kan börja tukta vår trädgård snart.

Jag har en skön jobbdag framför mig, ska lägga sista handen vid några saker och boka lite framåt, bara softa arbetsuppgifter. Vårens stora ångestprojekt avklarat och bara roliga grejer kvar fram till semestern.

Om jag är effektiv idag på förmiddagen så kan jag gå ut och klyva ved på eftermiddagen, det ska klarna upp och bli soligt och 16 plusgrader!

Allt detta mys till trots börjar jag ändå känna lite kli i kroppen; jag vill måla naglarna och kliva ur mjukisbyxorna snart, se lite folk och prata med någon annan än Jonathan och barnen. Men just det, jag har en utekväll i Stockholm – med övernattning – inbokad på fredag! Woho.

Ursäkta, men mitt liv är perfekt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *