Ut i spenaten

Det är så skönt att bara kunna kliva rätt ut i naturen som vi gör här! Sixten var hemma och hostade härom dagen, men orkade ändå med en liten skidtur. Pjäxorna står i hallen, skidorna utanför dörren.

img_1638

Vi är ju ute flera gånger varje dag, i ur och skur, tack vare Bodil. Men även bortsett från det är vi ju ute minst en av två helgdagar och jobbar med något – idag har vi sågat upp och tagit hem en av de stora granarna vi tog ner förra helgen, barnen har byggt en koja och vi har eldat upp en massa granris, och så har vi dragit fram en ny höbal till fåren. Jag älskar att en så stor del av vårt liv pågår utomhus, helt naturligt och utan ansträngning.

 

2 thoughts on “Ut i spenaten

  1. Åh, jag måste bli bättre på det där. Våra villa-projekt är mkt inomhus och med en 19-månaders så tar det emot att krångla på alla kläder bara för att sen fastna vid gungan… men till nästa år! Inte fler renoveringar inne, mer vinterodling och ÄLDRE BARN!!! Då ska jag också vara ute mer, för det är verkligen behövligt 🙂

    1. Ja äldre barn är verkligen nyckeln till detta! Våra barn är ju inte alltid med, ibland är de hemma själva och nöjda med det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *