Kategorier
Okategoriserade

Välkommen till gårdsbutiken

Äntligen har vi öppnat vår lilla gårdsbutik! Det blir självbetjäning så den är öppen jämt. Här säljer vi nymjölkad fjällkomjölk från Frida och Flora, kött (just nu linderödsgris, senare även lamm och nöt), honung (burk och kaka) och våra ljuvliga fårskinn! Kanhända att det finns grönsaker, blommor och ägg framöver när vi har överflöd att sälja.

Jag kände mig väldigt pirrig när vi satte ut skyltarna i morse, haha, men hittills har ingen kommit och handlat utom våra kompisar som jag visste skulle komma.

Hoppas det kommer nån, jag har tänkt att jag också ska öppna ett litet fik, så det vore bra med lite gäster. VÄLKOMNA alltså! Självklat får man säga hej och följa med och hälsa på djuren när man är här!

3 svar på ”Välkommen till gårdsbutiken”

Movitz pratar då och då om adventsmyset hos Inez, och hur härligt det var med Grillad korv och kakor. Mamma har yttrat avundsjuka och stort sug på att följa med nästa gång. Kanske ska knö in dem i bilen och komma över nästa helg?!

Åh men självklart ska ni komma hit! Vill gärna träffa Ann också! I helgen är det fett körigt dock, ska bland annat avskilja lammen vilket alltid är ett härke. Men vi är hemma för det allra mesta, så kom en annan dag!

Svara

Hej! Vi var där precis nu men det satt ett vitt band uppsatt som en avspärrning. Är det inte alltid öppet alltså? Vi vågade inte kliva över bandet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *