Vår i fårhagen

Alltså!!! Jag vet att det bara är februari, men det går ju inte att låta bli att få vårpirr när solen värmer och fåglarna kvittar som galningar och marken doftar varm jord och fjolårslöven prasslar och grusvägen till och med börjar damma lite? Jag satte mig i fårhagen en stund.

Och som vanligt ser man inte förrän på bilderna hur fult allting är. Men jaja. Här kommer i alla fall Filijokus i full kareta för att få gos, sin vana trogen.

Och Elise, hon vill alltid lägga upp huvudet på min axel och stå kind mot kind en stund. Alltså vilket mys! Idag höll hon i och för sig på att äta upp min hörlur, det hade kunnat sluta illa. De ska ju alltid nafsa på allt och testa vad det är och hur det smakar. Dragkedjor är mångas favorit, en del fattar hur man drar dem upp och ner, och det kan de hålla på med i en evighet.

Bella har visst ätit något gott i alla fall. Eftersom får idisslar för det mesta så blir det ofta knasiga bilder där de gör skumma miner.

Felicia kliar rumpan. Den här gamla vagnen är väldigt poppis. Vi har dragit ur alla vassa spikar och låtit dem behålla vagnen som klistation/utkiksplats.

Ja, så nu börjar vi våren alltså! Fem veckor till lamningen! Hurra!

2 thoughts on “Vår i fårhagen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *