Varning för lyckoskryt

IMG_8134

IMG_8136

(Igår fyllde jag år – fick rosor, tekoppar (se bild) och arbetskläder som en behöver när en är lantburkare.)

Idag åkte vi till stan för att träffa mina syskon med familjer, hänga lite i parken och ta en fika. Vi gick loss på Plantagen också – det är så lätt att förköpa sig på fröpåsar. Sen ska vi ju ta hand om allt – måste börja förså snart!

Men den stora händelsen: vi spontanköpte en liten hönsflock! Åtta hönor och en tupp ska vi hämta om sådär en vecka-tio dar. Hönorna är speciellt framavlade för att ge fina ägg i massor av färger, så kul! Hoppas tuppen är snäll och inte jagar barnen…
Så nu måste vi styra upp hönshuset asap! Vi tänkte att de får bo i lekstugan första tiden, vi bygger en hönsgård och inreder lekstugan med reden och sittpinnar. Så får vi se efter ett tag hur vi vill ha det, när vi ska bygga ett riktigt hönshus.

När vi kom hem gick barnen och Jonathan direkt ut i mörkret och började bygga och fixa. Jag hällde upp ett glas vin och jobbade någon timme.

Barnen somnade som små stockar, jag tände en brasa, fixade kvällsmacka (dagens godaste mål näst efter secnd breakfast) och började planera helgens kalas.

Och nu börjar Hannah och hennes systrar på tv!

Allt ovan kan sammanfattas i ett enda ord; LYCKA!

 

 

One thought on “Varning för lyckoskryt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *