Kategorier
Bodil Livet

Vinterns vidrigaste väder – men ändå en bra dag

Idag blev det plusgrader och på eftermiddagen började det regna! (Det här verkar nu ha blivit en väderblogg, ber om ursäkt för det.) Medan det fortfarande var okej ute gick jag en sväng med Bodil, vår granne Kristina och hennes hund Liva. Bodil det puckot sprang efter alla snöbollar jag kastade, och fattade absolut inte var de tog vägen när de landade.

IMG_4242 IMG_4252

Liva jobbade hårt på att få Bodil att lägga sig – det faller sig inte naturligt för amstaff att acceptera en lägre rang, men det borde vara självklart för en valp att ta den positionen mot en vuxen hund. Till slut gjorde hon det i alla fall, bra jobbat Liva! De sprang omkring i den halvmeterdjupa snön (Bodil försvann ibland i en driva) i nån timme, och både de och vi som pulsade bredvid blev helt slut.

IMG_4246

Barnen (som var hemma för att fritids var stängt) byggde fort i kramsnön – och Bodil satt inne och grät för att hon inte fick vara med, eftersom hon bara förstörde.

IMG_4273Sen somnade Bodil framför brasan, barnen försjönk i någon slags fe-serie som de blivit helt besatta av, och jag la mig i sängen och kollade på Gentlemen. Precis så en vinter ska tas!

 

Ett svar på ”Vinterns vidrigaste väder – men ändå en bra dag”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *