Vinterpäls, eller Ingen vill knulla en apa

I förrgår målade jag naglarna. Igår sotade jag ur vedpannan och eldade. Nu ser jag ut såhär:

naglar

Det går helt enkelt inte att bo som vi gör och bibehålla någon slags piffighet. Och vad spelar det för roll? Varför ska jag raka benen när jag inte går till Sats längre utan hugger ved istället? Och varför ska jag raka mig under armarna, det är ju knappast temperatur för att glida runt i linne här i huset.

Varför ska jag för resten raka mig alls?

Om man googlar frågan om varför kvinnor bör raka sig hamnar man bums på flashback (outtömlig källa till kunskap om mänskligheten), och får svaret ”ingen man vill ju knulla en apa”. Men det är ju ett rättså dåligt svar.

4 thoughts on “Vinterpäls, eller Ingen vill knulla en apa

  1. Det måste väl ändå bara vara positivt att vara lite lurvig när det är kallt och man bor på landet. Tycker också att apliknelsen var lite lam, apor har ju hår på hela kroppen, utom typ runt munnen. Nä, gör om gör rätt, misogyna Flashback-idioter.

    1. Fast det vore ju i och för sig det bästa, att ha hår öerallt utom runt munnen. Kläder överflödiga annat än som prydnad.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *