Kategorier
Livet

Äntligen får jag vara ifred

DSC00917 Den här sommaren har jag verkligen inte varit sugen på att börja jobba igen, fast jag gillar mitt jobb. Jag har inte tröttnat på sol och bad och shorts och ett glas prosecco och sovmorgon och tid med familjen, inte riktigt längtat efter vardagen faktiskt. men nu när den är här inser jag att jag faktiskt längtat efter att få vara ifred!

DSC00921

Det är så skönt att alla andra drar på morgonen, bara jag och Bodil här hela dagarna. Jag hinner tänka och får en massa gjort (ja, förutom att jobba då, det gör jag också och det var faktiskt kul visade det sig). Idag har jag vinkat av familjen, yogat en halvtimme (!), duschat, satt igång en tvättmaskin, gjort frukost och svarat på några mejl.

Nu ska jag göra två intervjuer, ta en sväng med Bodil i skogen och plocka blåbär, ringa veterinären och boka tid för vaccinering och läsa ett mejl från Jonathan om när vi ska låta fåren lamma – det lutar åt april.

Just det, jag ska baka bröd också.

En perfekt dag, med andra ord.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *