Blir det några kultingar? Jag blir galen av att inte veta!!!

Jonathan tror inte att Diana är dräktig, och det tror inte Ines heller. Men jag tror! Mest tror jag faktiskt för att jag hoppas – och för att vi ju inte vet! Inte så jättemycket tyder på att hon är dräktig, förutom att hon har större juver än Monika, men hon är ju äldre också. Men! Ingenting tyder på att hon INTE är det!

Monika har till exempel brunstat i alla fall en gång sen de flyttade hit, men det har inte Diana gjort, vad vi har sett. Hon börjar tjocka på sig – men det gör Monika också, och de var ju ganska smala när de kom. Hon är som sagt ganska förbannad. Går man in i grishuset kan man bli bryskt utkörd. Tecken på ett välsignat tillstånd eller trist personlighet?
Det är svårt att få henne att posera som man vill.

Jag fotar henne hundra gånger om dagen för att få till en bra bild att lägga upp i en grisgrupp på facebook för att låta mer erfarna spekulera kring dräktighetens vara eller icke vara. Men jag tycker aldrig hon ser tillräckligt dräktig ut på bilderna, haha.

Fritt fram för er att spekulera nu! Får vi kultingar eller inte? Vi kanske borde ha en tävling! Den första som gissar rätt i kommentarsfältet får ett pris! Kör! (Nej vänta det blir en dålig tävling, då kan ju bara två delta. Haha. Men gissa ändå!)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *