Kategorier
Höns Katastrofer av mindre eller större omfattning Trädgården

Det fulaste vi byggt, det näst fulaste vi byggt och något helt okej som vi har byggt

Alltså jag ÄLSKAR att ni på riktigt vill veta hur stängslet till hönsen ser ut!

Jo nu när vi blev av med alla hönsen passade vi på att städa ur och måla om i hönshuset, och även bygga om stängslet till baksidan av tomten som är hönsens, och ibland fårens turf.

Här har vi tidigare haft vårt fulaste bygge någonsin, nämligen det här:

Sommaren 2018 nödstängslade vi med fårgrindar, som vi ställde i sicksack för att de inte skulle välta. Hönsen hoppade ut mellan brädorna och vi försökte förgäves sätta trådar kors och tvärs för att hindra dem. Fårgrindarna började bågna åt olika håll och såg hela tiden ut att vara på väg att välta. Ingången är byggd av slanor och den var varken praktisk eller fin. Det andra bygget, som Jonathan tyckte var helt okej och gärna skulle behållit, kom till förra sommaren och såg ut såhär:

Lite mer diskret ändå, men fortfarande väldigt fult. Det syns inte så bra, men det sitter alltså ett svart plastnät längs hela. Innanför det går några eltrådar för fårens skull. Även här gott om trådar i överkant. Som hönsen högaktningsfullt sket i. Här har de obehindrat vandrat ut och in.

Men nu! Nu har vi byggt något som faktiskt är ändamålsenligt! Och lite finare väl?

Två meter högt! Med en riktig dörr! Känns som ett enormt uppköp ändå.

Kan inte bestämma mig om jag ska måla det i falurött för att det ska smälta in mer med Morris hus, eller om det bara kommer sticka ut mer då? Vad tycker ni?

Haha, kan inte fatta att jag visar det här fula hörnet av trädgården för er. Men ni bad om det! Typ.

5 svar på ”Det fulaste vi byggt, det näst fulaste vi byggt och något helt okej som vi har byggt”

Hurra! Nu blev det ju toppen ?
Det här med färg är ju alltid lite klurigt. Kanske ska ni måla det svart istället? Eller bara någon typ av mörkbrun bets? Jag tippar på det sista.

Ha det superbra ?

Tack 🙂 Tror jag ska lämna det omålat, så grånar det och blir fint. Så ser stängslet ut på andra sidan huset.

Svara

Kul att se!!! Vilket lyft!! Klurigt med färg! Jag tror jag tycker svart, mörkbetsat eller vitt för att plocka upp detaljerna i Morris hus! Men svårt!

JAG DÖÖÖÖÖR AV LÄNGTAN EFTER NATUR OCH ILLGRÖNT!!!!

Ja det är så fantastiskt! Maj och juni är ju HELT magiska. Många gånger varje dag känner jag mig så otroligt lycklig och tacksam bara över naturen. Halleluja liksom 🙂

Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *