Kategorier
Lycka

Saker att vara glad över den 20 maj 2020

Jag började förbereda ett riktigt gnälligt inlägg om allt hemskt i stort och smått som rövåret 2020 har bjudit på hittills. Men det finns ju ingen mening med en sån lista – så jag gör istället som Underbara Clara en lista över saker jag är glad över idag:

  • Att Mållan mår bra och kalven är så fantastiskt gullig och kelig.
  • Att jag snart skrapat ihop tillräckligt mycket grädde för att göra smör, och att jag kanske tänkte göra yoghurt imorgon.
  • Att jag städat ur och målat om i hönshuset, Jonathan har byggt en fin liten kycklingstation (ska visa sen), och att vi äntligen byggt ett bättre och finare staket än det otroligt fula och dessutom värdelösa vi hade tidigare, som syns i det här inlägget.
  • Att solen har värmt idag och jag har ätit lunch ute utan att frysa.
  • Att det ska bli varmare och att det inte ska regna på flera dagar.

  • Att barnen är lediga i fyra dagar och vi kanske kan cykla och bada med Bodil.

  • Att sommaren snart är här och jag kommer kunna plocka buketter som den på bilden.

3 svar på ”Saker att vara glad över den 20 maj 2020”

Härligt med en lista över saker du är glad över! Så mycket liv i den listan! Jag kollar ibland på en corny amerikansk serie (When calls the Heart) där de på kvällarna räknar sina blessings. Och det gör jag medvetet ibland för att få lite perspektiv. Meeeeeen, iaf jag hade också uppskattat ett inlägg över skitåret 2020. Det är ju också en realitet och jag uppskattar verkligen att få båda delarna. Jag tycker verkligen man FÅR klaga (men kanske inte älta så mycket) och ja… putsade filterverligheter ser vi ändå massor av på internet.

Asså era staket! Hahaha ? så nyfiken på att få se vad ni har hittat på den här gången. Känns som att allt bara kan bli bättre än tidigare ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *