Kategorier
Beauty Besvikelser Ekologiskt

Ekologiskt schampo

Nej vet ni, jag stod inte ut med det dä urtekram-schampot. Det var som att tvätta håret med tvättmedel. Jag såg ut som Kristina Lugn i håret till slut.

bild2
Bu, dåligt.

Så jag surfade in på den underbara sidan jordklok (det namnet alltså – för mkt!). Där kan man köpa alla möjliga oumbärliga jordkoka saker, till exempel den här lilla grejen som jag faktiskt trodde var ett skämt första gången jag hörde talas om den och nu ändå inte är helt avogt inställd till. Nåväl, jag slog inte till denna gång, men däremot köpte jag schampo och balsam av det här märket:

bild1
Ja! Bra!

Jag vet inte hur miljövänligt det är egentligen, det är inte certifierat på nåt vis vad det verkar, men jag tänker att det är väl bättre än ”vanliga” produkter i alla fall om det heter organic. Och ja, dessa produkter är fantastiska! Jättejättebra faktiskt. De luktar lite skumt, men då vet man ju att det är allvar.

2 svar på ”Ekologiskt schampo”

Så! Nu har jag sträckläst bloggen nästan hela dagen. Tips så sjukt bra shampo/tvål/tvätt grejer är lush produkter! Jag och min sambo kör enbart deras grejer när det kommer till hygien och skönhets artiklar. Schampot är ganska dyrt men håller i ett år trotts att jag alltid tar för mycket. Dom är miljövänliga, djurvänliga och hudvänliga.
Pussokram /Pi

Aah, bra tips! Men luktar de inte sjukt mycket? Brukar hålla andan när jag går förbi Lush på Götgatan…

Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *