Fem minuters fix

DSC00994I morse när vi vaknade berättade jag för Jonathan vad jag skulle vilja göra idag: klippa gräset, klippa häcken, plocka äpplen, röja med slyröjaren. Jag frågade honom vad han ville, och han sa: börja rodda i trädgårdslandet inför nästa säsong, göra klart fårhagen och städa i ladan. Men det regnade hela eftermiddagen sååå vi sket i allt. Men det var rätt skönt, vi var inne och pysslade, och jag gjorde en liten bokhylla av en sockerlåda (very shabby chic!). Min typ av pyssel – få en ingivelse, hämta en låda och en skruvdragare – brr-brr- klart! Här står nu böcker jag samlat på mig men ännu inte hunnit läsa. Hyllan sitter under lilla fönstret i sovrummet.DSC00998

3 thoughts on “Fem minuters fix

  1. Men så fint! Älskar sånt här spontant pyssel. Finns något väldigt förlösande och tillfredsställande i att få en kreativ impuls och bara köra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *