Fick spö av ett djur

Så otroligt förödmjukande.

Baggen Ymer har verkat lugn och gosig, men jag VET att man inte ska lita på en bagge (eller något killdjur som har ballarna kvar). Varje gång vi har varit i hagen har han bara kommit fram och ställt sig intill och försiktigt buffat för att få kli. Ändå har vi sagt till varandra hundra gånger att inte lite på honom, påmint varandra om att hålla koll. Och ändå – ÄNDÅ – stod jag med ryggen till och ströade nytt på golvet i stallet – och blev brutalt stångad.

Vilken tackling! Jag var helt oförberedd, hörde honom inte komma in, plötsligt låg jag bara på golvet med en stukad fot och en fet lårkaka. Chockad, förbannad och jäkligt öm. Fortfarande två veckor senare har jag ont i foten, och den är fortfarande lite svullen och lila.

Men okej, det misstaget gör man ju inte om, jag håller mycket noga uppsikt över Ymer när jag är i stallet eller hagen, och är alltid beväpnad med högaffel så jag kan freda mig.

4 thoughts on “Fick spö av ett djur

  1. Aj! Jag skulle nog blivit jättearg på honom, även om han inte är ett uppfostrat husdjur som vet att han betett sig illa. Hoppas foten kryar på sig snabbt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *